Het begin is al een lange tijd terug gemaakt. Al vanaf mijn 18de was ik nauw bij de activiteiten van verschillende ondernemingen betrokken. Mijn naam is Pavel Shkarban, ik heb de wereld gezien en ik ken het verschil.

Vanaf het jaar 2003 heb ik jaren in de administratieve functies met het juridisch tintje gewerkt. In die functies heb ik uiteraard veel ervaring in het Nederlands recht en de rechtsorde opgedaan. Tevens had ik allerlei opleidingen gevolgd die betrekking hebben tot het Nederlands recht en de Nederlandse en Internationale belastingstelsel. Zo ben ik afgestudeerd in het Belastingrecht, de  Accountancy en het Management op HBO niveau.

In het verleden was ik al bij een aantal rechtszaken zowel in het civiel als bestuursrecht als de raadsman betrokken. Alle zaken werden met goed resultaat voor de cliënten afgewikkeld.

Deze praktijk bestaat al enkele jaren en per 10 januari 2017 was ik officieel (deeltijd) tot de praktijk in de functie van de raadsman toegetreden. Vanaf januari 2019 maak ik deel van het team beleidsbepalers uit.

 

Pavel Shkarban